söndag 17 februari 2013

Briotåg


J
Ted önskade sig en tårta med fordons tema. Jag fick sedan helt fria händer. Har länge velat göra en sådan här tårta så det var sååå kul nu när jag fick chansen. Jag råkade visa tårtan för min son innan den hämtades och han blev INTE glad... - Mamma du får inte ge bort mitt tåg! han var säker på att det var hans riktiga så det får jag väl se som ett bra betyg :)

fredag 15 februari 2013

Examenstårta







Min svägerska firade 25 års dag samt att hon tagit examen till sjukgymnast. Och jag fick äran att baka hennes tårtor... super kul! Skelettet kommer ifrån deras logga på programmet. Hela dukningen gick i svart och vitt.

torsdag 14 februari 2013

Häst tårta



Det är såååå svårt med djur.... Här ville Maja ha en häst funderade ett tag på om jag skulle skära ut den platt men nej någon gång måste man ju prova.. Hon blev jätte glad.

Get tårta



Tyvärr var jag så stressad när denna tårta skulle iväg så jag märkte inte ens att det blev suddiga kort... Anna-Lisa fyllde 80 år och skulle firas med tårta. Hon tycker mycket om blommor så röda rosor blev det och sedan en av hennes getter.. Jag tyckte mycket om denna tårta, faktiskt även nöjd med geten lägg märke till att han har en skallra runt halsen :)

Sommar tårta


Emma önskade sig en sommrig tårta med blommor och fjärilar i gult, ljuslila rosa och grönt! Älskar att göra blommor..

fredag 1 februari 2013

Hönstårta

Denna tårta gillade jag verkligen, den är till en liten tjej som har samma intresse som jag ....höns.
Jag är nöjd med den lilla rosetten på sidan det är ju det där lilla extra som gör det! Denna fylldes med vaniljgrädde och blåbärsfluff.




Arsenal

Har inte riktigt hunnit uppdatera här på sista tiden men nu ska ni få se lite tårtor jag gjorde förra veckan. Här är den första en Arsenal i repris, tycker det är riktigt snyggt med gud och rött.